Contact

Wandelingen en creatieve workshops in Velp

Heb je een specifieke vraag, een opmerking of een suggestie? Laat het weten via onderstaande kanalen.

Ontdekdeveluwezoom is gevestigd in Velp (Gelderland).

06-29245711
www.ontdekdeveluwezoom.nl
E-mail Monica

3 + 5 =

Gemakkelijk een wandeling of workshop boeken

Volg ons op Instagram!

Partners

Bikkel en Been

Bikkel en Been (waar Monica eigenaar van is) biedt replica`s van been, hoorn, gewei, hout en mammoetivoor, demonstraties houtdraaien en beenbewerken, lezingen over botbewerking heden en verleden, workshops of praktijklessen beenbewerken op universiteit of opleidingen archeologie.

www.bikkelenbeen.com

logo Appartement Klein Waldeck Velp 500300

Appartement Klein Waldeck in Velp is een goed verzorgd en modern vakantie appartement voor max. 2 personen. Het is een zelfstandige unit met buitenzwembad en de prachtige tuin met terras. Ideaal als je een B&B zoekt, maar dan zonder breakfast. Perfecte uitvalsbasis voor wandelingen op de Veluwezoom!

www.appartementkleinwaldeck.nl

Reviews

Wat een fantastische wandeling heb ik met Monica gehad! We hebben kleine zwijntjes gezien en toen het bijna donker was, stonden we plotseling onverwacht oog in oog met een groot mannetjes edelhert. Fantastisch! Monica kan ontzettend veel over De Veluwezoom vertellen en heeft mij veel geleerd over de flora en fauna. Het gebied is verrassend mooi en ik kom graag nog een keer terug!

Debora

Ik kreeg deze wandeling van mijn kinderen voor mijn verjaardag. Ik heb leren verrekijker kijken en heb mooie vogels gezien, die ik anders nooit had ontdekt. Bedankt Monica, voor je enthousiasme!

Grady